فروش پودر مل میکرونیزه بتونه نقاشی

4.9
(60)

پودر مل میکرونیزه بسیار نرم با مش 200 الی 800 مورد استفاده در صنایع رنگ ، بتونه و مجسمه سازی به صورت گسترده در مجموعه کارخانجات صنعتی آروشا تولید و عرضه می گردد . از طریق این سایت خرید محصول باکیفیت را تجربه نمائید. جهت اطلاع از شرایط فروش پودر مل میکرونیزه با مشاوران فروش مجموعه آروشا تماس حاصل فرمائید.

فروش پودر مل میکرونیزه بتونه نقاشی

مشخصات پودر مل

همان طور که می دانید محصولی در بین صنعتگران دارای محبوبیت بیشتری می شود که ویژگی های بالاتری در قیاس با دیگر ترکیبات داشته باشد؛ این گفته در مورد پودر مل هم صادق است و بر اساس گزارشات به ثبت رسیده مشخصاتی برای این محصول وجود دارد که باعث محبوبیت استفاده از آن در صنایع مختلف شده است.

مهمترین مشخصه پودر مل ارزان بودن این محصول می باشد؛ مل پودری بسیار ارزان قیمت می باشد، بنابراین استفاده از آن در حجم های بسیار بالا در تولید کالا های مختلف اقتصادی و مقرون به صرفه به نظر می‌ رسد؛ فراوان بودن این ترکیب مشخصه دیگری است که دسترسی آسان را برای تمامی صنعتگران فراهم کرده است.

غیر سمی بودن این ترکیبات معدنی نیز قابل توجه اکثر صنعتگران می باشد که نسبت به سایر مواد شیمیایی خطرات کمتری را ایجاد می نمایند؛ تولید پودر مل به عنوان یک ترکیب معدنی با استخراج سنگ های حاوی کربنات کلسیم، از دل زمین انجام می پذیرد، این سنگ ها بعد از استخراج توسط دستگاه های مخصوص خرد و تبدیل به پودر های میکرونیزه می شوند.

علاوه بر مشخصات گفته شده برای تمامی صنعتگران، ویژگی‌ های دیگری برای پودر مل به ثبت رسیده است که برخی از صنعتگران مخصوصاً تولید کنندگان انواع رنگ ها از آن بهره‌برداری لازم را می نمایند، مهمترین ویژگی این پودر ها سازگاری آنها با انواع رنگ می باشد؛ مل ها به سادگی با انواع رنگ ها از جمله رنگ های روغنی، رنگ های پایه اب و رنگ های اکرولیک قابل ترکیب هستند.

کارخانه تولید پودر مل

پودر مل در انواع مختلف برای مصارف گوناگون تولید و به بازار عرضه می شود . ترکیب اصلی پودر مل را کربنات کلسیم caco3 تشکیل می دهد . یک نوع پودر مل در سایز شکری تولید می شود که بدلیل شرایط بهداشتی سنگ اولیه مورد استفاده خوراک طیور و دام قرار می گیرد. نوع دیگر پودر مل در کارخانجات آروشا با مش زیر 100 تولید می شود که بیشتر کاربرد ساختمانی و استفاده در انواع ملات ها دارد. این پودر مل به پودر مل ساختمانی نیز معروف می باشد.
از این نوع پودر مل برای تولید سفیداب یا روشور استفاده می گردد. و نوع مرغوب و با کیفیت پودر مل با درجه نرمی و مش 200 الی 800 تولید می شود که دارای قیمت بالاتر از انواع قبلی می باشد. پودر مل مرغوب فوق الذکر با نام تجاری پودر مل میکرونیزه مشهور می باشد. از پودر مل میکرونیزه در برخی صنایع از قبیل رنگسازی ، بتونه ،
چسب عایق کاری ، چسب های دیگر و مجسمه سازی استفاده می شود. پودر مل میکرونیزه دقیقا با فرآیند تولید کربنات کلسیم صنعتی ، تولید و
به بازار عرضه می گردد. به همین جهت همانند کربنات کلسیم دارای نرمی و کیفیت بالا می باشد . برخی واحدهای تولید بوم نقاشی ، از پودر مل میکرونیزه کارخانجات آروشا به عنوان آسترکشی سطح بوم نقاشی استفاده می نمایند.

فروش پودر مل میکرونیزه

عرضه مستقیم و بدون واسطه پودر مل میکرونیزه به بسیاری از صنایع مربوطه  منجر به کاهش هزینه های تولید مشتریان این نوع پودر می گردد. گروه صنعتی آروشا با بهره گیری از توان فنی و دانش مهندسی با پرسنلی ماهر در نیازسنجی صنایع مختلف و عرضه مواد اولیه مورد نیاز آنها با بهترین کیفیت همواره پرچمدار حمایت از صنعت داخلی کشور می باشد . استفاده از مواد اولیه مرغوب گام مهمی جهت اعتماد سازی مشتریان نهایی محصولات تولید داخل و قطع وابستگی به کالای بی کیفیت خارجی می باشد. در این راه دشوار ، همراه و پشتیبان شما خواهیم ماند . جهت سفارش انواع پودر مل با مشاوران فروش کارخانجات آروشا تماس حاصل فرمائید .

>>
خرید پودر بتونه نقاشی 5 کیلویی

نظرسنجی واحد فروش:

آیا با ثبات سالیانه قیمت محصولات شرکت موافق هستید؟ (از 1 تا 5 امتیاز دهید)

میانگین نظر موافقین: 4.9 / 5. تعداد موافقین : 60

با تکمیل این نظرسنجی به توسعه صنعت کشور کمک نمائید.

20 پاسخ

  1. با سلام و احترام خدمت تیم آروشا. من سالهاست در صنعت رنگ فعالیت میکنم و متاسفانه تجربه خوبی از خرید پودر مل از برخی تامین کننده ها نداشتم. مشکل اصلی یکدست نبودن دانه بندی هست. روی کیسه مینویسن مش 400 ولی وقتی زیر دستگاه میبری از مش 100 توش هست تا 500! این ناهماهنگی در تولید رنگ فاجعه است، ویسکوزیته رو بهم میریزه و کیفیت نهایی رو پایین میاره. تو مقاله اشاره کردید که فرآیند تولیدتون دقیقا مثل کربنات کلسیم صنعتی هست.آنالیز دانه بندی و درصد خلوص رو به مشتری ارائه میدید؟ این برای ما که روی فرمولاسیون حساس هستیم خیلی مهمه. اگر کیفیت شما تضمین شده باشه، میتونیم یک همکاری بلند مدت رو شروع کنیم.

    1. جناب مهندس وکیل‌زاده، سپاس از دیدگاه فنی و دقیق شما. کاملاً دغدغه شما را درک می‌کنیم. یکی از افتخارات مجموعه آروشا، کنترل کیفیت دقیق و ارائه محصول با دانه بندی یکنواخت است. ما برگه آنالیز کامل محصول شامل درصد خلوص کربنات کلسیم و نمودار توزیع ذرات را برای تمامی بچ‌های تولیدی به مشتریان ارائه می‌دهیم. پودر مل میکرونیزه ما به دلیل همین کیفیت ثابت، بهترین عملکرد را در کنترل ویسکوزیته رنگ‌های صنعتی و ساختمانی دارد. مشاوران فنی ما آماده ارائه اطلاعات تکمیلی و نمونه محصول جهت تست هستند.

  2. سلام. من میخوام این پودر رو با رنگ پلاستیک مخلوط کنم برا سقف. مش چند باید بگیرم؟

    1. سلام جناب رضایی. برای ترکیب با رنگ‌های پلاستیک (پایه آب)، استفاده از پودر مل میکرونیزه با مش 400 تا 600 نتیجه بسیار مطلوبی به شما خواهد داد. این مش باعث افزایش پوشش‌دهی رنگ و ایجاد سطحی یکنواخت و با کیفیت می‌شود.

  3. با تشکر از مجموعه آروشا بابت تامین به موقع و باکیفیت پودر مل مورد نیاز خط تولید چسب عایق کاری این شرکت. همکاری با شما تجربه مثبتی برای ما بوده است.

    1. مجموعه محترم چسب صنعت البرز، باعث افتخار ماست که توانسته‌ایم رضایت شما را جلب نماییم. امیدواریم این همکاری پایدار و بلندمدت باشد. ما همواره در تلاشیم تا با عرضه مستقیم مواد اولیه مرغوب، به کاهش هزینه‌های تولید مشتریان ارزشمندی چون شما کمک کنیم.

  4. سلام. یه پیشنهاد داشتم. من برای کارهای دکوراتیو و پتینه کاری از پودر شما استفاده میکنم و همیشه راضی بودم. ولی کیسه های شما بزرگه و برای مصرف کم ما یکم نگهداریش سخته. کاش بسته بندی های کوچیکتر مثلا ۱ کیلویی یا ۵ کیلویی هم داشتید. مطمئنم خیلی از هنرمندا و کسایی که کارای کوچیک میکنن استقبال میکنن. اینجوری ماهم مجبور نمیشیم از مغازه دارا با قیمت بالاتر بخریم.

    1. سلام جناب فرهمند. از پیشنهاد سازنده و هوشمندانه شما بسیار سپاسگزاریم. این موضوع، یعنی ارائه محصول در بسته‌بندی‌های کوچکتر برای مصارف هنری و خانگی، در دستور کار واحد توسعه بازار ما قرار گرفته است. امیدواریم در آینده نزدیک بتوانیم این نیاز مشتریان عزیز را نیز برآورده سازیم. از اینکه به ما در بهبود خدمات کمک می‌کنید، متشکریم.

  5. دقیقا همینطوره. غیر سمی بودنش خیلی مهمه. من تو کارگاه باهاش کار میکنم و خیالم راحته که ماده شیمیایی خطرناک نیست.

    1. جناب ستوده از به اشتراک گذاشتن تجربه‌تان ممنونیم. بله، سلامت کاربران و صنعتگران برای ما نیز اهمیت بالایی دارد و غیر سمی بودن پودر مل به عنوان یک ترکیب معدنی، یکی از مزایای کلیدی آن است.

  6. سلام وقت بخیر. پودر مل شما برای استفاده در تولید چسب کاشی هم مناسب است؟

    1. جناب اسماعیلی سلام. بله، پودر مل میکرونیزه به عنوان یک فیلر (پرکننده) ارزان قیمت و موثر در فرمولاسیون انواع چسب از جمله چسب کاشی کاربرد دارد و باعث افزایش غلظت و بهبود خواص مکانیکی آن می‌شود.

  7. در متن به استفاده از پودر مل برای خوراک دام و طیور اشاره شده. لازم به ذکر است که هر پودر کربنات کلسیمی برای این منظور مناسب نیست. پودر مل مورد استفاده در خوراک دام باید فاقد هرگونه آلودگی میکروبی و فلزات سنگین باشد و از منابع سنگ کاملا بهداشتی استخراج شود. صرفا سایز شکری بودن دلیل بر سلامت آن برای خوراک نیست. بهتر است در این مورد با دقت بیشتری اطلاع رسانی کنید.

    1. با تشکر از دقت نظر شما جناب دکتر فراهانی. نکته بسیار مهمی را یادآوری کردید. منظور ما در مقاله دقیقاً همان نوع خاص و بهداشتی است. مجموعه آروشا برای خوراک دام و طیور، محصولی کاملاً مجزا تحت عنوان “کربنات کلسیم دامی” تولید می‌کند که از معادن ویژه و با کنترل‌های بهداشتی سختگیرانه استحصال شده و آنالیزهای مربوط به فلزات سنگین و آلودگی‌های میکروبی را پاس کرده است. قطعاً متن مقاله را برای شفافیت بیشتر و جلوگیری از سوءبرداشت، اصلاح خواهیم کرد. از تذکر کارشناسی شما صمیمانه متشکریم.

  8. سلام. به نمایندگی از یک شرکت بازرگانی جهت بررسی پتانسیل صادرات پودر مل میکرونیزه به کشورهای همسایه، مایلیم بازدیدی از خط تولید و امکانات آزمایشگاه کنترل کیفیت شما در کارخانه داشته باشیم. لطفا شرایط و نحوه هماهنگی را اعلام فرمایید

    1. جناب بهروزی، با سلام و احترام. باعث افتخار مجموعه آروشا است که میزبان شما باشیم. لطفاً جهت هماهنگی‌های لازم برای بازدید از خط تولید پودر مل میکرونیزه و واحد کنترل کیفیت، با دفتر مرکزی تماس حاصل فرمایید تا زمان مناسبی برای این بازدید تنظیم گردد.

  9. دمتون گرم. من از پودر شما برا بتونه کاری دیوار خونه استفاده کردم عالی بود. خیلی نرم و یه‌دست.

    1. سلام جناب یزدانی. خوشحالیم که از کیفیت پودر مل آروشا برای بتونه کاری رضایت کامل داشتید. نظر لطف شما باعث دلگرمی ماست.

  10. سلام وقت بخیر. من مجسمه سازی با خمیر کار میکنم. خیلی تعریف پودر مل شمارو شنیدم میخواستم ببینم امکانش هست یه نمونه کوچیک از مش 800 برام بفرستید؟ میخوام ببینم تو ترکیب با چسب چوب چجوری میشه… چون از یه جای دیگه گرفتم همش گلوله میشد و کارم رو خراب کرد، میخوام ایندفعه مطمعن بشم. اگه خوب باشه مشتری ثابتتون میشم.

    1. سلام خانم ایزدیار عزیز. باعث افتخار ماست. حتماً. لطفاً با واحد فروش ما تماس بگیرید تا هماهنگی‌های لازم جهت ارسال نمونه پودر مل میکرونیزه با مش 800 برای شما انجام شود. به دلیل خلوص بالای کربنات کلسیم و دانه‌بندی یکنواخت، محصول ما کمترین میزان گلوله شدن را در ترکیب با انواع چسب دارد و کیفیت نهایی کار شما را تضمین می‌کند.