کاربردهای متنوع کربنات کلسیم در فرآورده‌های غذایی

4.9
(60)

کربنات کلسیم در صنایع غذایی با مشخصات فنی دقیق به بهره ‌برداری می‌ رسد و در واقع تصمیم گیری برای استفاده از این تولیدات به اندازه دانه بندی این فرآورده های معدنی نیز وابسته می‌ باشد.

کربنات کلسیم در صنایع غذایی

موارد مصرف کربنات کلسیم در صنایع غذایی

عنصر کلسیم یک ریز مغذی ضروری برای بدن انسان است که به طور طبیعی در غذا هایی مانند لبنیات و شیر سویا پیدا می شود، این ترکیبات به صورت معدنی در طبیعت و ذخایر معدنی هم یافت می شوند، همچنین کربنات کلسیم مصنوعی هم برای موارد خاص کاربری به کمک واکنش های شیمیایی در صنایع تولید می شود.

هر یک از انواع کربنات کلسیم طبیعی و مصنوعی کاربرد های خاص خود را دارند، اما فرمول مولکولی آنها شبیه به یکدیگر می ‌باشد؛ کاربرد کربنات کلسیم در صنعت غذایی به دلیل وجود ماده معدنی کلسیم گزارش شده است، کربنات کلسیم به بسیاری از غذاها مانند شیر بادام، غلات آماده صبحانه و برخی از محصولات پخته شده تزریق می شود، انتخاب غذاهای غنی شده به کمک این فرآورده ها می تواند به افراد در رسیدن به کلسیم مورد نیاز در برنامه غذایی خود کمک کند.

صادرات پودر کربنات کلسیم خرم آباد
>>

نوع بسته بندی کربنات کلسیم

عنوان جنس بسته بندی وزن(kg) توضیحات
کیسه ای متوسط AD-star 25 موجود
کیسه ای بزرگ AD-star 30 موجود
فله داخل جامبو پلی پروپیلن 1000-1500 موجود
فله 2000-25000 ناموجود

دلیل استفاده از کربنات کلسیم در صنایع غذایی

دلایل استفاده از کربنات کلسیم در صنایع غذایی به حدی است که در حال حاضر تمرکز زیادی به بهره برداری بیشتر از این تولیدات می ‌شود، این ترکیبات با هدف غنی سازی فراورده های نانی یک استراتژیک موثر برای حفظ سلامت محصولات محسوب می گردند.

این ترکیبات از نظر عملکردی هم می توانند ظاهر و رنگ فراورده های نانی را بهبود بخشند، با این حال از این ترکیبات به عنوان یک ماده مغذی برای افزایش ارزش غذایی محصولات مختلف بهره برداری می گردد چون این تولیدات دارای بیشترین میزان عنصر کلسیم هستند و معمولاً از انواع کربنات کلسیم برای حالت دادن به خمیر مایه هم در صنعت شیرینی پزی و تهیه نان استفاده می شود، وقتی کربنات کلسیم به خمیر های نان اضافه می شود می تواند به عنوان یک اصلاح کننده تعادل الکترولیتی و یک حالت دهنده خمیر عمل نماید.

خرید کربنات کلسیم

کربنات کلسیم با بالاترین درجه خلوص در صنعت تولید محصولات غذایی باعث افزایش ارزش غذایی تولیدات می شود بدون آنکه استاندارد های کیفیت، طعم و بافت تولیدات را به خطر بیندازد؛ در راستای این اهمیت کاربری کربنات کلسیم، باید در خرید آن نهایت دقت به کار گرفته شود.

کربنات کلسیم مخصوص صنعت غذا و دارو باید حتماً درجه خلوص بالای ۹۸ درصد را داشته باشد، خرید این تولیدات برای صنایع غذایی و دارویی حتماً باید به صورت بسته بندی شده و کاملاً بهداشتی انجام پذیرد؛ خرید کربنات کلسیم با اندازه ذرات بسیار ریز هم در این صنایع قابل توجه می باشد چون به کارگیری کربنات کلسیم با دانه های درشت تر بر بافت مواد غذایی تاثیرات منفی ایجاد می نماید؛ برای خرید بهترین تولیدات ما در این مجموعه یاری کننده شما مشتریان گرامی خواهیم بود.

آیا این مطلب سایت ما را می پسندید؟

از 1 تا 5 امتیاز دهید.

میانگین امتیاز: 4.9 / 5. تعداد رای: 60

منتظر دریافت نظر شما هستیم.

جدیدترین اخبار سایت