آهک صنعتی برای تولید آلومینیوم

4.9
(60)

آهک صنعتی برای تولید آلومینیوم با هدف جداسازی ناخالصی های موجود در فرایند های تولیدی به بهره برداری می رسد؛ این تولیدات دارای خاصیت قلیایی بوده و تمامی اثرات اسید های موجود در فرآیند های تولید را خنثی می‌ کند و در نهایت باعث افزایش کیفیت و درجه خلوص محصولات نهایی می شوند.

آهک صنعتی برای تولید آلومینیوم

تولیدکننده بهترین آهک صنعتی با کیفیت

تولید کننده بهترین هیدرات کلسیم با کیفیت باید تمامی روش ها و فرمول هایی که برای تولید این محصولات به ثبت رسیده است، را شناخته و بر اساس تجهیزات و توجیه اقتصادی هر یک از روش های تولیدی، این محصولات را تولید و عرضه نماید؛ در حال حاضر برای این واحد های تولیدکننده دو روش ایده آل ارائه شده است که هر یک می توانند با بررسی منفعت های خود و به دست آوردن سود بیشتر، بهترین راه را انتخاب کنند.

برای تولید هیدرات کلسیم نیاز است که به آهک های پخته شده آب اضافه شود؛ اما نحوه اضافه کردن آب هم در اینجا اهمیت دارد که در روش اول برای انجام این فعالیت آب را با فشار بر روی آهک زنده می پاشند، در این روش که آسان تر، سریعتر و ارزانتر انجام می‌شود عمل پاشش  آب باعث کاهش درجه خلوص آهک می شود  چرا که اهک علاقه زیادی به جذب گاز دی اکسید کربن موجود در محیط دارد و با انجام این فرآیند بخشی از محصول به کربنات کلسیم تبدیل می‌ شود و در نهایت خلوص نهایی آهک هیدراته تولید شده به شدت کاهش می‌ یابد.

در مقابل این روش، روش دومی هم وجود دارد که برخی از تولیدکنندگان با مجهز بودن به سیستم های مربوطه، آن را به انجام می‌ رسانند؛  در اینجا از دستگاه هایی استفاده می گردد که وظیفه دمیدن پر فشار بخار آب در دما های بالای ۲۰۰ تا ۳۰۰ درجه سانتیگراد را برعهده می‌ گیرند و همین اعمال حرارت باعث می شود که هیدراته شدن آهک انجام پذیرد، برای انجام دقیق و کنترل شده این فرآیند تولیدی آهک پخته شده از همان اوایل مراحل تولیدی در یک محیط بسته احاطه می‌ شود و در نهایت بخار آب جوش را با فشار بسیار زیاد به داخل آن می دمند، استفاده از سیستمهای هیدراتاسیون باعث می گردد که درجه خلوص آهک هیدراته نسبت به روش قبل چندین برابر باشد.

آهک آبدیده مخصوص لاستیک سازی
>>

آنالیز فیزیکی آهک زنده کلوخه

Element Measure Element Measure
فرمول شیمیایی cao حلالیت در آب 0.12 (g/100 ml water at 20 ° c)
شکل و رنگ white -lumped-pebble وزن مخصوص 3.2 (g/ml)
جرم مولکولی 56.08 (g/mol) نقطه جوش 2850°c
دانسیته 720-1130 (kg/m3) نقطه ذوب 2614°c
سختی between 2 & 3 mohs ph 12.2

مرکز توزیع آهک

توزیع آهک از آن جهت در سال های اخیر در مرکز توزیع تولیدات شیمیایی و معدنی به چشم می‌ خورد که این محصولات به عنوان یک ماده قلیای اقتصادی و قابل دسترس شناخته شده هستند، این تولیدات میل ترکیبی زیادی با بنیان های مزاحم اسیدی و به طور کلی تمامی عناصر مزاحم در صنایع مختلف دارند و هر یک از صنعتگران با هر هدفی می توانند از این تولیدات بهره برداری نماید؛ بر اساس همین موضوع هر چقدر میزان تولید و توزیع آهک بیشتر باشد نشان دهنده این است که کشور مصرف کننده، صنعتی بوده و کارگاه ها و کارخانه های تولید کننده محصولات مختلفی را در خود گنجانده است.

آهک در حال حاضر در شرایط خاصی تولید و ارائه می گردد و هر یک از تولید کننده ها طبق ماشین آلات و سیستم هایی که دارند ظرفیت‌ های تولیدی متفاوت را به خود اختصاص می‌ دهند و در نهایت تولیدات خود را برای هر یک از صنایع ارائه می نمایند.

در حال حاضر ویژگی ها و مشخصاتی که برای هر یک از انواع اهک ارائه شده است کاملا متفاوت می باشد و این پارامتر فرصتی را برای مصرف کنندگان ایجاد کرده که بتواند بر اساس استاندارد های تولیدی خود، بهترین محصول را انتخاب نمایند.

خرید بدون واسطه بهترین شیرآهک

خرید بدون واسطه بهترین شیر آهک در ایران را باید از کدام کارخانه تولید کننده انجام داد؟ برای پاسخ به این سوال شرکت ها و کارخانه های زیادی پیشنهاد می شوند که ما در این میان شرکت تولیدی آروشا پودر را با ارائه دلایل محکم و مشتری پسند به عنوان بزرگترین شرکت تولیدی معرفی می کنیم و شما مشتریان گرامی فعال در هر صنعتی می توانید خرید بدون واسطه این تولیدات را از این مجموعه بسیار بزرگ تجربه کرده و مشتری دائم ما شوید.

شیراهک تولید شده در آروشا پودر هم کاربرد های صنعتی و هم کاربرد های غیر صنعتی دارد چرا که تولید آن به صورت کاملاً تخصصی انجام می‌ شود، در این واحد تولیدکننده آهک هیدراته بعد از گذراندن مراحل هیدراته شدن به صورت سوسپانسیون ارائه می گردد که در این شرایط نام آن به شیراهک یا دوغاب اهک تغییر می‌ کند و این ترکیب به عنوان یک محصول بسیار پرمصرف و شناخته شده توسط خریداران تقاضا می گردد.

شیر آهک به عنوان بهترین ترکیب در زمان پخت انواع مربا برای حفظ شکل ظاهری میوه های مورد استفاده به مصرف می رسد، این تولیدات همچنین در صنعت تولید فرآورده‌های زیتون هم کاربرد دارند و در همان مراحل اولیه تولیدی برای از بین بردن تلخی زیتون به بهره‌برداری می‌ رسند.

آیا این مطلب سایت ما را می پسندید؟

از 1 تا 5 امتیاز دهید.

میانگین امتیاز: 4.9 / 5. تعداد رای: 60

منتظر دریافت نظر شما هستیم.

جدیدترین اخبار سایت