آهک آبدار مخصوص چرمسازی با درجه خلوص بالا باعث می گردد که در کوتاه ترین زمان ممکن ضایعات و پروتئین های روی پوست حیوانات جدا شده و در نهایت فرایند های چرم سازی با هزینه های مقرون به صرفه به اتمام می رسند.
قیمت آهک آبدار
قیمت آهک معمولی نسبتاً ارزان است اما برخی از کارخانه ها به این محصولات با کیفیت بالاتر و درجه خلوص بیشتری در پروژه های تولیدی خود نیازمند هستند و بر مبنای همین پارامتر در حال حاضر تولید کنندگان قیمت محصولات را بر مبنای روش های تولیدی و همچنین طیف کاربری آنها مشخص می نمایند؛ آهک هیدراته در صنایع ساختمانی، تصفیه آب و فاضلاب، صنعت فولاد سازی، صنعت لاستیک سازی، پلاستیک سازی، صنایع غذایی بهره برداری می گردد، این تولیدات بسته به اینکه از سنگ های آهکی معمولی یا دولومیتی در تولید آنها استفاده شده باشد، دارای غلظت های مختلف عنصر کلسیم و منیزیم هستند.
واژه هیدراته برای این محصولات به معنی آبدار کردن است و مهمترین مرحله تولید آنها همین مرحله هیدراتاسیون است که توسط کارخانه های مختلف به شیوه های متعددی انجام می پذیرد، ما در مجموعه آروشا پودر از سیستم های هیدراتاسیون نصب شده بر روی کوره های مجهز و پیشرفته استفاده می نماییم، برای این منظور آهک پخته شده وارد محفظه های این دستگاه شده و همزمان بخار آب جوش در دماهای ۲۰۰ و ۳۰۰ درجه سانتیگراد در داخل این محفظه ها دمیده می شوند، در این فرصت، آهک هیدراته با کیفیت بالای ۹۰ درصد قابل بهره برداری است، محصول خروجی از دستگاه ها حالت پودری دارد که به کمک برخی از تجهیزات دیگر جداسازی شده و در نهایت به محصول یکدستی تبدیل می شود.
آنالیز شیمیایی آهک زنده کلوخه
Measure | Element | Measure | Element |
---|---|---|---|
% 1 > | cao (inactive) | min 90% | cao (active) |
% 0.5 > | mgo | % 6 > | caco3 |
% 0.5 > | al2o3 | % 0.5 > | sio2 |
% 0.5 > | mno | % 0.2 > | k2o |
% 6 > | l.o.i | % 0.3 > | na2o |
trace | so3 | % 0.5 > | fe2o3 |
خرید مستقیم بهترین هیدرات کلسیم صنعتی
ساختار مولکولی و میزان واکنش پذیری جزو ویژگی های هستند که برای سنجش کیفیت بهترین هیدرات کلسیم صنعتی و همچنین مشخص کردن طیف کاربری این محصولات مد نظر قرار می گیرند، بهترین هیدرات کلسیم صنعتی فرمول مولکولی هیدروکسید کلسیم را به خود اختصاص می دهد، این تولیدات در قیاس با آهک زنده از ساختار مولکولی با ثبات بیشتری برخوردار هستند، به این معنی که اگر در تماس با آب قرار بگیرند، برخلاف آهک های زنده هیچ تمایلی به ترکیب شدن با آن ندارند و در واقع نگهداری این محصولات بسیار راحت تر از آهک های زنده انجام می پذیرد.
ویژگی واکنش پذیری در این تولیدات نیز بسیار کمتر از آهک های زنده می باشد؛ اهک های زنده در صورت ترکیب با آب واکنش های شدید گرمازایی را ایجاد می کنند که تغییر ماهیت شیمیایی آنها اتفاق می افتد و در نهایت یک حرارت بسیار زیاد آزاد می گردد، میزان حرارتی که در این میان به وجود می آید به حدی است که به راحتی می تواند آب را به جوش بیاورد، در صورتی که هیدرات کلسیم صنعتی این ویژگی را نداشته و در تماس با آب هیچ فعالیتی نمی کند، به همین دلیل از نظر ساختاری به این محصولات آهک مرده هم گفته می شوند.
خرید مستقیم بهترین هیدرات کلسیم صنعتی را از شرکت آروشا پودر انجام دهید تا مشخصات فنی و فیزیکی این تولیدات را در اختیار شما قرار گرفته و شما متناسب با نیاز خود، بتوانید از آنها استفاده نمایید.
مرکز عرضه بهترین شیرآهک صنعتی
بهترین شیر آهک صنعتی چیست و در کدام یک از مراکز عرضه به فروش می رسد؟ این تولیدات فراورده های حاصل از سنگ های معدنی کربنات کلسیم هستند که تحت شرایط کنترل شده تولید و با درجه خلوص بالایی قابل استفاده می باشند، این محصولات در تمامی مراکز عرضه تولیدات شیمیایی و فرآورده های معدنی به فروش می رسند.
برای تولید این محصولات در ابتدا سنگ های معدنی با قطعات بسیار ریز وارد کوره های آهک پزی شده تا در نهایت مرحله اول پخت آنها پشت سر گذاشته شود، در این مرحله محصول تولید شده همان آهک زنده است که برای تبدیل شدن به آهک هیدراته و پایدار شدن از نظر ساختار مولکولی در تماس با آب قرار داده می شود، در این مرحله مقدار کمی آب به این محصولات اضافه می گردد و در نهایت آهک هیدراته تولید می شود.
برخی از تولیدکنندگان این محصولات را دوباره در معرض تماس با آب قرار می دهند که محصول خروجی در این مرحله دوغاب آهک یا خمیر آهک نام دارد، در مرحله سوم نیز مقدار بسیار زیاد آب در تماس با آهک هیدراته قرار می گیرند که در این میان دیگر محصول به دست آمده حالت جامد نداشته و به صورت مایع ارائه می گردد و با نام تجاری شیر اهک شناخته شده است.
این تولیدات از درجه خلوص بالایی برخوردار هستند و از همین مزیت آنها در تولید محصولات مختلف غذایی استفاده می گردد، به عنوان مثال در حال حاضر در بسیاری از کشور ها از این تولیدات برای تهیه انواع مربا و حفظ کردن شکل ظاهری میوه ها بعد از پخته شدن استفاده می نمایند.